| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mandolina Pasjonat

Dołączył: 17 Gru 2006 Skąd: Opole Auto: Nissan Sunny Coupe & Maluszek Dostał piw: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 11:15, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Tylko do czego zgłaszasz
Bo jak na razie nie wiadomo czy to nawet się odbędzie.
Dodano: 10:15
1.3. Regulamin uzupełniający imprezy należy złożyć do zatwierdzenia przez OKSS
w ZO PZM nie później niż na 7 dni przed rozpoczęciem terminu zgłoszeń, natomiast
3 dni przed Odbiorem Administracyjnym należy przedstawić do OKSS ostateczny
wykaz wszystkich sędziów.
W przypadku niedotrzymania powyższych terminów impreza może nie zostać
zakwalifi kowana, jako KJS.
Czyli jak to jest bo nie kumam chyba
Jest już lista zgłoszeń a nie ma regulaminu
Czy KJS Prudnik nie dostanie wizy i będzie nielegalem  _________________ Serwis 126p tel. 501659834
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Motyl Podróżnik

Dołączył: 08 Lut 2005 Skąd: ostrow wlkp Auto: 2 X OPEL 1 x SC
|
Wysłany: Sro 11:48, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Chciałem w tym roku przejechać wszystkie eliminacje KRO, ale widzę że nie ma sensu. Nie ma regulaminu, nie ma informacji o wpisowym. Po śniegu już raczej nie pojedzie. Do tego 120km dojazdu..
Wybieram jednak
http://superoes.chronotec.pl/2010/iv-superoes-2010/
Jakby ktoś był chętny zapraszam. Super Impreza! Ostatnio zrobiłem 35km ostrej jazdy i może z 5km dojazdu. Prędkości w zależności od możliwości sprzętowycyh. Nawet do 140km/h _________________ www.wrc-ostrow.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sław Uno Due

Dołączył: 13 Wrz 2005 Skąd: Opole Auto: uno 1.5 KJS, punto 1.2 LPG Dostał piw: 1
|
Wysłany: Sro 17:32, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
ja niestety zmuszony jestem odpuścic, ale najprawdopodobnie załoga z "Janer rally team" będzie obecna z moim ojcem za kierownicą  _________________ Fabricca Italiana Automobili Torino
www.janer.prawojazdy.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rupert Bywalec

|
Wysłany: Sro 18:36, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
ja się dzisiaj zapisałem, oprócz tego ze rajd będzie to nic nie wiadomo, poczekamy zobaczymy  _________________ http://www.rally126.yoyo.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ankos Przejezdny

|
Wysłany: Sro 20:10, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| W kulki sobie lecą, co ma regulamin do pogody? Zgłoszenia są przyjmowane na imprezę kogucik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KóXó Podróżnik

Dołączył: 25 Lut 2008 Skąd: 0pole Auto: F126p\Hyundai "Kucyk" Pony Dostał piw: 1
|
Wysłany: Sro 20:28, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Zaczynam się poważnie zastanawiać nad startem bo AKO ewidentnie ma uczestników w przysłowiowej DUPIE , totalna niekompetencja i moim zdaniem porażka .
PS.
A z roku na rok coraz większe GÓWNO
przepraszam za wyrażenia ale nie da się już tego przemilczeć _________________ Reporter pyta Manfreda Stohla:
- Manfred co myślisz o nowym Peugeocie 307 WRC, wcześniej przecież jeździłeś Xsarą?
- 307-ka jest trochę dłuższa od Xsary, ale po paru testach urwałem oba zderzaki i było OK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krasiak Obserwator

Dołączył: 15 Gru 2009 Skąd: Opole Auto: Wieśwagen golf mk3 1.4
|
Wysłany: Sro 21:24, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam się dlaczego tak niekompetentni ludzie, jacy są w AO, zabierają się za organizację imprez cyklu KRO ?
Nasuwa mi się jedna myśl.
Pewnikiem jeszcze nie mogą się otrząsnąć po balu automobilisty oraz po ciosie jaki otrzymali ze strony OSA.
Skoro inni wzięli się za organizację imprez to AO może sobie odpuścić i olać wszystkich z góry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Papuga VFTS

Dołączył: 27 Lut 2008 Skąd: Opole Auto: Łada 2107, Volvo V70 Dostał piw: 5
|
Wysłany: Sro 22:27, 10 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
a co się dziwic ?
jak Mikro Prezes jest dyrektorem rajdu to i czasu nie ma na organizację rajdu,
Prezes nie ma czasu na poprawę działania AO, to co, Mikro ma czas na organizację KaJtkaSa ?
zamykam się, bo za dużo bym powiedział, a co napisane to nie dowołane.
mam zły humor, bo jak rano wstałem to zachaczyłem [bluzgu bluzgu] o sprężynę w materacu  _________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." Ernest Hemingway
www.arjrally.republika.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mbo Zainteresowany

Dołączył: 12 Lip 2008 Skąd: OPO Auto: niebieskie Dostał piw: 1
|
Wysłany: Czw 10:01, 11 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| O co tyle krzyku? Przecież i tak wszystkiego dowiemy się na miejscu. Trzeba być po 8 rano w Prudniku i to wszystko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Halas Zainteresowany

Dołączył: 19 Lis 2004 Skąd: OPOLE CENTER Auto: MAZDA 626, SUZUKI SWIFT GTI.
|
Wysłany: Czw 12:34, 11 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
na godzinę. 11.00 dzisiaj było zgłoszonych 16 załóg. _________________ HAŁAS TUNING!!! i wszystko jasne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ryżu Zainteresowany

Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Opole Auto: MKV XR3i/2x BA3 21053
|
Wysłany: Czw 12:40, 11 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
no dużo racji wielu z Was ma w tych pretensjach ale jak widze te płakanie to mi się żygać chce, troche tez zluzujcie bo to kolejny zwykły kajtek a nie rajd szwecji (chyba nikt sie tego nie spodziewał pomimo takiego opisu). Kto chce jechac niech przyjedzie i bedzie wiedział, fakt regulamin powinien być już ogłoszony, no ale ludzie jak wy się spinacie  _________________ Gdyby Bóg chciał zeby samochody miały przedni napęd, ludzie chodzili by na rękach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Halas Zainteresowany

Dołączył: 19 Lis 2004 Skąd: OPOLE CENTER Auto: MAZDA 626, SUZUKI SWIFT GTI.
|
Wysłany: Czw 12:59, 11 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
I tak wszyscy którzy przyjadą i będą startować, będą się świetnie bawić. Na weekend zapowiadają opady śniegu więc może być wesoło.  _________________ HAŁAS TUNING!!! i wszystko jasne  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandolina Pasjonat

Dołączył: 17 Gru 2006 Skąd: Opole Auto: Nissan Sunny Coupe & Maluszek Dostał piw: 6 Ostrzeżeń: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GraH Podróżnik

Dołączył: 10 Mar 2009 Skąd: Opole Auto: SsssssssT, CIVIC, Hultaj Galloper z kołami 33 cale :P Dostał piw: 5
|
Wysłany: Czw 14:15, 11 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Mandolina uprzedziłeś mnie
Teraz się zastanawiam... Nie tak miało to wyglądać... _________________ Dajcie mi cokolwiek co ma 4 koła, silnik i kierownicę a będę wiedział co z tym zrobić |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oldtimer77 Bywalec

Dołączył: 08 Cze 2007 Skąd: blok wschodni Auto: VAZ 2107/06 / 126p R.I.P
|
Wysłany: Czw 19:16, 11 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
wszystko fajnie tylko ile dojazdówek, bo nie wiadomo ile zupy potrzeba? _________________ ---'77 Rally Team Opole ---Sponsora!!! tel. 880646412 ----- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
convertops Bywalec

Dołączył: 15 Wrz 2008 Skąd: z Kwitnącej Wiśni Auto: Rewolwer CA0/CJ0 Dostał piw: 2
|
Wysłany: Pią 1:03, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
W świetle "prawa zwyczajowego" ze 100 km minimum ... chyba że w błędzie jestem... dopóki "nie jest na papierze" to nic nie wiadomo... _________________ Nie! Kolejny dzień powszedni
Jak wam nie wstyd sprzedawać ludziom tylu bredni
Codziennie rano to samo zakłamanie
Gąszczem liter istoty zakrywanie
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KóXó Podróżnik

Dołączył: 25 Lut 2008 Skąd: 0pole Auto: F126p\Hyundai "Kucyk" Pony Dostał piw: 1
|
Wysłany: Pią 2:33, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Brak regulaminu , jaki jest skład ZSSu , ile km w ogóle liczy rajd , a może wpisowe jest połowę tańsze lub droższe???? jednym słowem żal , gdybym pierwszy raz wybierał się na kajtka by AKO nie wiedziałbym nawet ile pieniędzy wziąć ze sobą na niedziele do Prudnika ... _________________ Reporter pyta Manfreda Stohla:
- Manfred co myślisz o nowym Peugeocie 307 WRC, wcześniej przecież jeździłeś Xsarą?
- 307-ka jest trochę dłuższa od Xsary, ale po paru testach urwałem oba zderzaki i było OK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rupert Bywalec

|
Wysłany: Pią 7:34, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| KóXó napisał(a): |
Brak regulaminu
|
To tylko AO więc regulamin taki sam jak zawsze, tylko miejsca imprezy się zmieniają.
jaki jest skład ZSSu
|
szczerze - jakie ma znaczenie kto sędziuje?
ile km w ogóle liczy rajd
|
No to akurat mogli by podać
| convertops napisał(a): |
W świetle "prawa zwyczajowego" ze 100 km minimum
|
Mi się wydaje że mniej, są tylko dwie próby  _________________ http://www.rally126.yoyo.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misza Podróżnik

Dołączył: 28 Lut 2008 Skąd: Głuchołazy City Auto: Kebab czyt. E36 :D Dostał piw: 2
|
Wysłany: Pią 10:08, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| Jest jakies wpisowe jak tak to ile ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cheese Podróżnik

Dołączył: 21 Gru 2004 Skąd: Opole Auto: Skoda Octacia 1,9 TDI
|
Wysłany: Pią 10:39, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| REGULAMIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandolina Pasjonat

|
Wysłany: Pią 10:46, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
W świetle "prawa zwyczajowego" ze 100 km minimum
Mi się wydaje że mniej, są tylko dwie próby |
124,5 KM z czego 10 KM to odcinki. _________________ Serwis 126p tel. 501659834
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marNY Turbosliders

Dołączył: 15 Kwi 2005 Skąd: N.Y.s.a Auto: Sjubru :) Dostał piw: 1
|
Wysłany: Pią 11:28, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Musieli jakoś rozciągnąc trasę, żeby się korek przed startem nie zrobił jak np. w Nysie w 2007
Trochę lipa, ze tylko 6 prób.
Ale ja nie narzekam, bo nawet kibicować nie dam rady pojechać :/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rolland Zainteresowany

Dołączył: 30 Sty 2006 Skąd: mam wiedzieć ? Auto: škoda 136M Dostał piw: 1
|
Wysłany: Pią 17:20, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Gdzie to będzie „Żwirownia” a gdzie "Carina" ? _________________
Cały czas mam turbo-dziurę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marNY Turbosliders

|
Wysłany: Pią 17:33, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Żwirownia to jak się domyślam w Skrzypcu ta miejscówka co była w zeszłym roku a Carina to chyba gdzieś w pokrzywnej.
Gdzieś koło tego pewnie http://www.hotel-carina.pl/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baton Zainteresowany

Dołączył: 05 Lip 2007 Skąd: wziąć na paliwo ? Auto: 1.6 16v/0,652 4v?! :D Dostał piw: 5
|
Wysłany: Pią 18:13, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
No to wypas połączą 2 odcinki z zeszłego roku ze żwirowni w jeden i będzie "prawie" jak na wrc
rupert, liczysz na tuningowane wyniki czy zniżkę że tak AKO bronisz  _________________ "Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno" Mario Andretti |
|
| Powrót do góry |
|
 |
$iwy Muted

Auto: Sweter mk4 Dostał piw: 4
|
Wysłany: Pią 18:43, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem to żwirownia ma być wypas w cholerę  _________________ www.fantasos.pl --> najtańszy sprzęt komputerowy w sieci  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rupert Bywalec

|
Wysłany: Pią 20:06, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| marNY napisał(a): |
Żwirownia to jak się domyślam w Skrzypcu
|
nie jestem peweniem ale raczej to jest Kruszywa Sp. z o.o. - jeśli AO pisze:
| KJS Prudnik organizowany przez Automobilklub Opolski pod patronatem Burmistrza Miasta i Gminy Prudnik przy wsparciu finansowym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego, a także dzięki Hotelowi Oaza w Prudniku, Hotelowi Carina w Pokrzywnej, firmie Kruszywa Sp z o.o.. |
Więc stawiam raczej na nową próbę w Lubrzy
| Baton napisał(a): |
rupert, liczysz na tuningowane wyniki czy zniżkę że tak AKO bronisz
|
cicho nie wszyscy muszą wiedzieć  _________________ http://www.rally126.yoyo.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marNY Turbosliders

|
Wysłany: Pią 20:21, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| rupert napisał(a): |
| marNY napisał(a): |
Żwirownia to jak się domyślam w Skrzypcu
|
nie jestem peweniem ale raczej to jest Kruszywa Sp. z o.o. - jeśli AO pisze:
| KJS Prudnik organizowany przez Automobilklub Opolski pod patronatem Burmistrza Miasta i Gminy Prudnik przy wsparciu finansowym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego, a także dzięki Hotelowi Oaza w Prudniku, Hotelowi Carina w Pokrzywnej, firmie Kruszywa Sp z o.o.. |
Więc stawiam raczej na nową próbę w Lubrzy
|
Jakbyś dokładniej poszukał:
Kruszywa Sp. z o.o.
48-231 Skrzypiec
woj. opolskie powiat prudnicki gmina Lubrza
Firma z Lubrzy. Żwirownia w Skrzypcu.
Czyli ta sama miejscówka co w zeszłym roku i fajnie, bo była bardzo ciekawa z pozycji kibica  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rupert Bywalec

|
Wysłany: Pią 20:31, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
marNY, nie wiem co to za firma, nie szukałem, wiem tylko co widziałem na stronie AO
a gdzie to jest to nie wiem, wiem że im bliżej tym lepiej no i miałem nadzieję że się pojawi nowa próba a tu powtóra z przed roku  _________________ http://www.rally126.yoyo.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marNY Turbosliders

|
Wysłany: Pią 20:52, 12 Mar 2010 Temat postu: |
|
|
| rupert napisał(a): |
no i miałem nadzieję że się pojawi nowa próba a tu powtóra z przed roku  |
Ale skoro była fajna to dlaczego by mieli nie zrobic jeszcze raz. Jeśli zmienią konfigurację trasy to tak, jakby całkiem nowy odcinek był I widoczność dla kibiców rewelacyjna  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|